85-jarig Elektronicabedrijf Obbink brengt duizenden gebakjes rond.

85-jarig Elektronicabedrijf Obbink brengt duizenden gebakjes rond.

Jan Witteveen van Obbink rijdt deze dagen kriskras door de Achterhoek. Dit keer niet om technische service te verlenen of producten te leveren, maar om de bewoners van de verschillende zorgcentra iets extra’s te brengen in deze tijd.

“Wij bestaan dit jaar 85 jaar en we hebben klanten die ook die leeftijd hebben. Juist deze mensen, onze ouderen die nu al zo lang verstoken blijven van bezoek, willen we heel graag een hart onder de riem steken. Omdat wij zelf door de hele Achterhoek actief zijn, we hebben vestigingen in Winterswijk, Lichtenvoorde, Aalten, Eibergen, Ruurlo, Borculo en Doetinchem, hebben we ervoor gekozen om ook door de hele Achterhoek gebakjes rond te brengen. Dat betekent dat we wel daar een paar dagen mee bezig zijn. Inmiddels kunnen de mensen in de zorgcentra in Ruurlo, Borculo, Eibergen, Doetinchem, Varsseveld, Bredevoort, Meddo, Terborg, Lichtenvoorde, Winterswijk en Aalten genieten van iets lekkers bij de koffie.”

Volgens Witteveen past deze actie heel goed bij Obbink. “Wij zijn in principe altijd bezig met ontzorgen. Onze service gaat heel ver en deze actie is voor ons ook een vorm van ontzorgen. Als is het maar voor even. Deze mensen behoren tot onze klantenkring en we hopen ze straks allemaal in goede gezondheid terug te zien. We kunnen ons voorstellen dat ze er enorm naar uitkijken om straks weer vrijheid te hebben. Deze mensen zitten al weken binnen en mogen ook nog eens geen bezoek ontvangen. We leven echt met ze mee.”

Bij alle gebakjes (van Bakker Jos) zit ook een mooie kaart met op de voorkant SAMENSTERK!. Nieuws

Op de achterkant staat de volgende tekst afgedrukt:

Lieve bewoner,

U zit in onze gedachten. Wij hopen dat u zich kunt vermaken nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven. Met dit kaartje willen we zeggen dat wij trots op u zijn. Nooit de moed opgeven, ook al is het soms zwaar. De kracht om verder te gaan, met én voor elkaar! Geniet van het lekkers bij de koffie, en als u onze hulp nodig heeft; wij staan met onze service altijd voor u klaar.

📰 Aalten Vooruit
📃 Kyra Broshuis
📷 Kyra Broshuis