Beleef de Zwarte Cross op de fiets!

Beleef de Zwarte Cross op de fiets!

Ook zo teleurgesteld dat de enige Zwarte Cross dit jaar niet doorgaat? Wij wel! Daarom houden wij, Domme Aanleg & Partycentrum & Pannenkoekenhuys ’t Noorden, op zaterdag 18 en zondag 19 juli de Zwarte Cross Fietstocht.

Een fietstocht waarin je ouderwets kunt proeven van de sfeer van de Zwarte Cross. Vol verrassingen, fratsen en gekkigheid. Voor jong en oud! 🥳🤪

De route is maar kort. Want op de 4 kilometer tussen de Domme Aanleg en ’t Noorden is zo veel te beleven dat je tijd en ogen tekort komt.

Je fietst bijvoorbeeld langsde Cross-weide (met ….en Cross-café) en de Blagen-weide (zelf broodjes bakken, armbandjes maken en een Kids Crossbaan) Bezoek ook onze eigen Zwarte Cross-camping.

Voel de vibes en geef je over aan de relaxte sfeer, de gekkigheden en lekkere muziek. 🎉🎶🎵🍻🍷

Ook bij t’ Noorden is flink uitgepakt en is er veel te beleven in de Mega Boergondië Aalten tent. Genieten met boeren verstand.

Bij de Domme Aanleg is het gezellig in de ‘Tiroler Biergarten’ en word je vermaakt in het ‘Theater an de Oaverkant’ door ”Joa Joa” Magic Master.

Dus pomp die fietsbanden op, pimp je fiets in Zwarte Cross-stijl en voel, ruik en proef de sfeer van de Zwarte Cross bij elke stop!

🎟 Tickets zijn vanaf zaterdag 11 juli verkrijgbaar bij:

📍 Partycentrum & Pannenkoekenhuys ’t Noorden,
Lichtenvoordestraatweg 44 Aalten

of bij

📍 Domme Aanleg,
Lichtenvoordsestraatweg 87 Aalten

Volwassenen 5.00
Kinderen onder de <12 jaar 2.50 🏁 Startlocatie, je kiest zelf of je start bij Domme Aanleg of ’t Noorden ⏰ Starttijden, Zaterdag 18 juli tussen 12.00 en 20.00 uur ​Zondag 19 juli tussen 12.00 en 16.00 uur Alle deelnemers ontvangen een passe-partout met de fietsroute [circa 4 km] en een stempelkaart waarmee je onderweg diverse verrassingen ontvangt. Uiteraard houden wij ons aan de COVID-19 regels! Het aantal deelnemers is daarom gelimiteerd. Nieuws Achterhoek Daarom is vol ook echt vol! Tot snel! Team Partycentrum & Pannenkoekenhuys 't Noorden & Team Domme Aanleg