De Vrouwen van Aalten nodigen iedereen uit.

De Vrouwen van Aalten nodigen iedereen uit.

Over een kleine twee weken staat Aalten volledig in het teken van de vrouwelijke ondernemers. Dan zijn er twee open dagen op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart bij meer dan 35 vrouwelijke ondernemers en bij meerdere bedrijven in het dorp.

Zo zijn er voor kinderen en voor volwassenen diverse knutselworkshops en kunnen zij een mooi ballonnenfiguur laten maken. Ook de mannen komen aan bod door onder meer (bier)proeverijen en een pubquiz. Door het hele dorp zijn er diverse beauty workshops op het gebied van vlechten, make-up, parfums en gezondheid en ook zijn er workshops op totaal ander gebied.

In aanloop tot de open dagen van de Vrouwen van Aalten kunnen er vele prijzenpakketten worden gewonnen, door iemand op te geven die een mooi cadeau verdient. Dat kan een vrouw zijn, maar ook een man of een kind.

Het programma, de acties en het aanmeldformulier voor de prijzenpakketten zijn te vinden op www.devrouwenvanaalten.nl en alle bedrijven die meedoen zijn deze dagen te herkennen aan de roze aankleding. Nieuws

📰 Aalten Vooruit
📸 PR