Dolly Parton en Emmylou Harris tribute in De Hofnar in Aalten.

Dolly Parton en Emmylou Harris tribute in De Hofnar in Aalten.

Zaterdag 1 februari 2020 vanaf 20.00 uur treedt de Dolly Parton en Emmylou Harris Tribuut met hun show “We love You! ” op in Evenementencentrum “De Hofnar” in Aalten.

Country is hot! En daarom is het tijd voor een hommage aan twee living legends uit dit immens populaire genre: Emmylou Harris en Dolly Parton. De Nederlandse zangeressen Mariska de Wilde en Marijke Nuchelmans ontmoeten elkaar op het Utrechts Conservatorium waar beide zang studeerden Als snel kwam hun gemeenschappelijke liefde voor country om de hoek kijken en na hun afstuderen besloten ze te gaan werken aan wat al lang in het vat zat: namelijk een programma waarin country muziek, en specifiek die van Dolly Parton en Harris centraal stonden.

Prachtige liedjes, bekende hits, onbekend repertoire alles komt voorbij. Begeleid door een live band brengen Mariska en Marijke een heerlijke muzikale avond met o.a. Jolene, 9 to 5, Born to run en Wayfaring Stranger. Naast muziek worden verhalen en anekdotes over Parton en Harris gedeeld, die als een rode draad door de avond lopen.

Voor fervente countryfans maar ook voor iedereen die wellicht minder bekend is met het genre is dit een programma dat u zal bekoren. nieuws

🌏 Streektheateraalten.nl
🎸 Dolly Parton & Emmylou Harris Tribute