Een nieuw boek van Thijs Maalderink.

Een nieuw boek van Thijs Maalderink.

Ik ben Thijs Maalderink uit Ulft (Achterhoek) en ik run een succesvol bedrijf doordat ik de 10X10 code gebruik. Ik leg je aan de hand van voorbeelden uit hoe ik de 10X10 code gebruik in mijn onderneming.
Mijn doel was om een onderneming te beginnen zonder opstartkosten, en dat is gelukt.

De enige kosten die ik heb gemaakt zijn € 50 om mijn bedrijf in te schrijven in de Kamer van Koophandel. Ik heb wel een investering gedaan in mezelf, door diverse cursussen te volgen. Die hebben mij geholpen om te komen waar ik ben. En ik kon gedurende het jaar mijn target steeds hoger bijstellen. Als je de 10X10 code toepast zoals ik beschrijf, haal je meer dan de waarde van dit boek eruit.

Waarom?
Mijn moeder is ziek
Vorige maand kregen we te horen dat mijn moeder kanker heeft. Het enige wat ik kan doen is haar zoveel mogelijk steunen, en dat doen we uiteraard ook waar we maar kunnen als familie.
Wel ging ik nadenken over welke waarde ik kon geven, anders dan mijn steun.

Ik schreef daarom een e-book, de 10X10 code die o.a. gaat over waarde leveren, investeren, doelen, targets, scholing, de toekomst en geld, maar dan X10. Ik leg je aan de hand van voorbeelden uit hoe ik de 10X10 code gebruik in mijn (leven en) onderneming. Nieuws

Dit boek is te koop via:
🌏 www.bol.com