Neushoorns Corsogroep 2002 naar Drenthe.

Neushoorns Corsogroep 2002 naar Drenthe.

De 2 enorme neushoorns waarmee Corsogroep 2002 afgelopen september deelnam aan de optocht in Aalten, hebben afgelopen week meegedaan in de carnavalsoptocht van Barger Compascuum.

De carnavalsgroep heeft de 2 neushoorns begin januari opgehaald in Aalten. De neushoorns zijn inmiddels weer doorverkocht aan ‘Wildlands Emmen’. De dierentuin gaat de neushoorns in het Afrikahuis neerzetten als decorstuk.

Corsogroep 2002 heeft al vaker onderdelen van hun corsowagen verkocht zo verteld Joost Roelofsen, bouwer van Corsogroep 2002; “We zijn natuurlijk enorm trots toen we hoorden van dit initiatief. Zo kunnen velen onze creatie blijven bewonderen.”

In 2015 werd de creatie “Jump” van de groep verkocht aan een corsogroep uit Tiel. Deze creatie bestaande uit 3 sprinkhanen staat nu nog op een rotonde in het centrum van Tiel.

“Het plezier dat we beleven aan het bouwen van een corsowagen wensen we ook anderen toe. Er waren na de optocht vorig jaar enthousiaste potentiele deelnemers. We hopen dat deze mensen inmiddels hun ideeën kunnen omzetten naar concrete bouwplannen.”

“Mochten ze daar hulp voor nodig hebben dan zijn we bereid om de nieuwe groepen op weg te helpen” Nieuws

📃 Corsogroep 2002
📸 PR