Nieuwe mede-eigenaren bij Intratuin Bredevoort.

Nieuwe mede-eigenaren bij Intratuin Bredevoort.

Willy Heinen is er trots op, zijn dochter Charlotte de Groot-Heinen en haar man Thomas de Groot zijn per 1 januari ’20 mede-eigenaren geworden van Intratuin Bredevoort.

Het mooie groene warenhuis in Bredevoort waar Willy Heinen zelf mee is begonnen in oktober 1983 eerst als kweker en hovenier waar al snel een winkelruimte bij kwam, waar nu een van zijn andere dochters Linda Heinen een bedrijf heeft gevestigd: De Kado Fabriek & Meer.

Al snel was deze winkel te klein en heeft hij er een nieuw tuincentrum naast gebouwd, een groenwarenhuis met maar liefst 5000 m2 waar je alles kunt vinden voor huis en tuin, eerst als tuincentrum Willy Heinen daarna Groenrijk en later heeft hij ervoor gekozen zich aan te sluiten bij de Intratuin formule, die tegenwoordig in Nederland al 52 vestigingen telt en zelfs al over de grens in België 1 en in Duitsland alweer 10.

Willy; “ Charlotte en Thomas zijn nu al een aantal jaren werkzaam bij Intratuin Bredevoort en dat gaat ze goed af. Na vele jaren van hard werken ben ik blij dat ik nu meer mooie reizen kan maken, en kan genieten van mijn kinderen en kleinkinderen.

Ik ben blij dat we deze stap samen hebben gezet, om de toekomst van Intratuin Bredevoort voor te zetten.. Dit alles was niet gelukt met het vertrouwen en inzet van het personeel, waarvan sommige al vanaf het begin bij ons werkzaam zijn.” nieuws

📃 Intratuin
📸 PR