Orkest van de Koninklijke Luchtmacht met “Sounds of Freedom” In Nederland vieren we dit jaar 75 jaar bevrijding.

Orkest van de Koninklijke Luchtmacht met “Sounds of Freedom”

In Nederland vieren we dit jaar 75 jaar bevrijding. We vieren dat in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven, en dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Tijdens dit 75-jarig jubileum toert het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht door het land met het speciaal voor deze mijlpaal gemaakte programma “Sounds of Freedom”.

En Jubal haalt nu dit orkest naar Varsseveld toe!

In “Sounds of Freedom” neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht u mee op een muzikale reis die een ode brengt aan vrijheid in al haar facetten. Wat is er gebeurd in die 75 jaar, wat heeft die vrijheid ons gebracht en hoe ziet die vrijheid er tegenwoordig uit? We staan uiteraard stil bij onze bevrijders en veteranen en de rol van de Koninklijke Luchtmacht als ambassadeur en voorvechter van vrijheid in Nederland en daarbuiten.

“Sounds of Freedom” belooft een muzikaal en visueel spektakel te worden. Met herkenbare muziek van onder meer de Beatles, Quincy Jones, Herman van Veen, Bruno Mars, Stevie Wonder en Avicii, speciaal lichtontwerp en een grote LED wall waarop beelden getoond worden die het publiek mee terug nemen in de tijd.

Denk aan het Europees voetbalkampioenschap in 1988, de val van de Berlijnse muur, de eerste man op de maan en andere hoogtepunten van 1945 tot vandaag.

Samen met een viertal topvocalisten laten de 41 blazers en zevenkoppige ritmesectie u genieten van de unieke sound van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Een krachtige groove en een herkenbare beat; een geluid uit duizenden.
Dat zijn de Sounds of Freedom van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Nieuws

Viert u met ons mee?

📆 Zaterdag 28 Maart.
🕒 20:00 – 22:30.
🚩 Van Pallandthal Varsseveld.

Kaarten verkrijgbaar via www.jubalvarsseveld.nl.

📃 Chr. Muziekvereniging Jubal Varsseveld
📸 Orkest van de Koninklijke Luchtmacht