Rock bij BMC Bikernight De dertiende editie van BMC Bikernight vindt plaats op zaterdag 15 februari in cafΓ© Misterpoort in Bredevoort.

Rock bij BMC Bikernight

De dertiende editie van BMC Bikernight vindt plaats op zaterdag 15 februari in cafΓ© Misterpoort in Bredevoort. De Bredevoortse Motorclub heet eenieder van harte welkom bij dit motorfeest.

Ook voor dit jaar staan er weer een aantal verrassingen op het programma. Op het podium staat een onvervalste Achterhoekse ‘Biker Rockband’, uit Groenlo: According To Mary.

Rock, enthousiasme en een rockbitch: zo omschrijft According to Mary zich. Het is een band met muzikanten uit bands als Pebbles and the BamBams, R U Ready en Verdan, die onder de bezielende leiding van Marion ‘Mary’ van Wijk rockcovers spelen. Nummers als Keep on Rocking in a Free World, Hard to Handle, Allright Now, Smoke on the Water, Like the Way I Do, Saturday Night, Highway to Hell, Bobby McGee en Whiskey in the Jar, maar ook recentere nummers van bijvoorbeeld Triggerfinger en Sass Jordan.

De band is een graag geziene band in het circuit, en nieuwe optredens zijn meestal het gevolg van een eerdere performance. According to Mary bestaat uit: Marion van Wijk bas/vocals/ backingvocals, Peter Jansen bas, Jermain Spanjaard en Luuk Vriezen gitaren en Roland van Wijk gitaren/vocals/bac. nieuws

πŸ“° Aalten Vooruit
πŸ“Έ According To Mary
🚩 Cafetaria en eetcafé Misterpoort