Toch een Zommer met Boh Foi Toch.

Toch een Zommer met Boh Foi Toch.

Boh Foi Toch geeft op zondag 19 juli twee concerten op het DRU Industriepark in Ulft, onder de noemer ‘Toch een Zommer met Boh Foi Toch’.

De dialectformatie viert dit jaar het 30-jarig bestaan. Dit heuglijke feit zou gevierd worden tijdens onder meer de Zwarte Cross en diverse dorps- en buurtfeesten. Totdat het coronavirus roet in het eten gooide.

Nu de maatregelen van het RIVM versoepeld zijn, heeft de Achterhoekse band in samenwerking met het DRU Industriepark een dubbelconcert georganiseerd, waarbij alle regels tot het uiterste gerespecteerd worden.

Twee keer beklimt Boh Foi Toch het podium op 19 juli. Het eerste concert wordt voorafgegaan door een brunch, het tweede wordt gevolgd door een avondmaal.

Telkens kunnen er honderd gasten deelnemen en tussendoor worden tafels en stoelen grondig schoongemaakt.

Bij droog weer is er ruimte genoeg op het sfeervolle terras voor een buitenconcert en er is ook voldoende binnenruimte in de SSP hal voor als het weer minder stabiel is.

Na het jubileumconcert op 15 februari in een uitverkocht Amphion hebben Hans Keuper & co niet meer opgetreden, dus ze staan weer te popelen.

Informatie

De concerten beginnen om 12.00 en 16.00 uur. Inloop een half uur van tevoren. Kaarten kosten 37,50 euro, inclusief brunch of avondmaal. Reserveren kan aan de balie in het DRU Inspiratiepunt in het Loonbureau, telefonisch via 0315-200150 of via de website. Nieuws Achterhoek

www.dru-industriepark.nl

📄 DRU Industriepark
📷 Boh foi toch