Verloting Sportpark Zuid nadert ontknoping

Aan het einde van deze maand wordt de eerste trekking verricht van de verloting van Sportpark Zuid. De notaris gaat bepalen wie de eerste serie prijzen mag komen ophalen. Een fiets, een tv, een lang weekend naar Parijs, een huishoudelijk apparaat, een boodschappenpakket, een bakkersbon en andere prijzen krijgen allemaal een nieuwe eigenaar. Op zaterdag 26 januari zullen de laatste loten huis-aan-huis worden verkocht. Wie nog geen lot heeft kunnen bemachtigen wordt dan persoonlijk benaderd om alsnog een lot te kopen.
De leden van alle zeven verenigingen hebben in november, december en januari in hun eigen familie- en vriendenkring loten verkocht. Veel Achterhoekers hebben al één of meerdere loten thuis aan het prikbord hangen, maar nog niet iedereen is voorzien. Daarom wordt de laatste verkoopactie van de verenigingen een huis-aan-huis actie in de straten waar nog geen verkoop heeft plaatsgevonden.
Als er nog loten overblijven zal, ook na de eerste trekking op 31 januari, de lotenverkoop doorgaan. Eind februari, eind maart en eind april zijn er namelijk weer trekkingen met dezelfde prachtige prijzen. Eind april zal ook de auto, een Fiat 500, worden verloot. Steun de zeven lokale verenigingen en maak kans op een auto!

De opbrengst van de verloting zal worden gebruikt voor de inrichting van het combigebouw voor dagbesteding, voor het rolstoeltoegankelijk maken van het park en voor de herinrichting van de entree van het sportpark. Mensen die op de genoemde zaterdagen niet thuis zijn of die nog extra loten willen kunnen een app sturen naar nummer 06-13550181 waarin kan worden aangegeven hoeveel loten men wilt ontvangen en het adres. Men ontvangt dan een betaalverzoek voor 10 euro per lot. Na betaling wordt het lot thuisbezorgd.

via Mediapartner Aaltens Nieuws

Een auto te winnen bij de verloting. Foto: PR