Wedstrijd “Gemeente Aalten got talent online” tijdens coronacrisis Iedereen uit Dinxperlo, Aalten, Bredevoort en buurtschappen wordt uitgedaagd om mee te doen met de wedstrijd “Gemeente Aalten got talent online”.

Wedstrijd “Gemeente Aalten got talent online” tijdens coronacrisis

Iedereen uit Dinxperlo, Aalten, Bredevoort en buurtschappen wordt uitgedaagd om mee te doen met de wedstrijd “Gemeente Aalten got talent online”. Uiteraard dit alles binnen de thuissituatie, individueel of met eigen huisgenoten ( op gepaste afstand). Stuur een liedje in dat jezelf zingt ( of playbackt) , doe die googheltruc die al jaren bij je op de plank ligt, maak een dansje, pak de gitaar of keyboard. Alles kan en mag ( ook vals of zeer amateuristisch laat ook de humor hoogtij vieren) . De categorieën zijn : zang , dans, muziek of variété ( al het ander) . De activiteit wordt georganiseerd door de talentverbinders Elena Kock en Richard Jongetjes i.s.m. Michiel Stronks ( Figulus). Zowel het publiek als een vakjury zal de verschillende categorieën beoordelen .In de vakjury zitten onze eigen Voice of Holland kandidaten Meike Ubbink ( Bredevoort) en Mitch Lodewick ( Aalten) met onze alleskunner Rocco Ostermann ( Dinxperlo).
Dus pak je telefoon of videocamera en neem je act van maximaal drie minuten op en stuur deze in op de nieuwe website www.gemeenteaaltenvitaal.nl voor Aalten-Bredevoort en omgeving of www.dinxperlovitaal.nl voor Dinxperlo en omgeving . Bedenk uiteraard ook een artiestennaam ! Aangeboden opnames zijn openbaar en kunnen worden gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden. Deze website is speciaal in het leven geroepen voor onze inwoners vanwege de coronacrisis en bevat leuke activiteiten die worden aangeboden op o.a. beweeg -en cultuurgebied voor de mensen thuis.
De start van inzendingen is vanaf heden en eindigt17 april .De uitslag zal 24 april bekend worden gemaakt. De prijs? , dat blijft nog even een verrassing.

Link: http://www.dinxperlovitaal.nl/